UA
Профіль цього користувача заблокований за порушення правил сервісу.
Відгуки
11
відгуків
68%
позитивних
Ввічливість: 72%
Пунктуальність: 63%
Кристина Г. - Фахівець 29 листопада 2022
Жахливо
Не рекомендую данного заказчика. Работа была выполнена, человек получил свои рендеры и пропал. Отказывается платить за рендеры и эскизы, начал хамить, а после вообще перестал отвечать на сообщения. А в процессе выполнения работы торопил и постоянно названивал. Не тратьте своё время и нервы на этого человека.
Вадим Г. - Фахівець 30 жовтня 2022
Відмінно
Все гуд!
Іван Т. - Фахівець 28 жовтня 2022
Жахливо
Відмінили замовлення до сплину терміну виконання без пояснення причин, звинувативши у безвідповідальності. Замовлення на цей момент було завершене на 80%. Не рекомендую зв'язуватись, аби не витрачати свій час даремно.
Артур Л. - Фахівець 24 березня 2022
Відмінно
рекомендую!
Відгук по замовленню: Создать образец документа
Юрій Г. - Фахівець 18 жовтня 2019
Жахливо
Нікому не раджу співпрацю, такий замовник не вартий ніяких пропонованих коштів! Повне неадекватне ставлення до виконавця! 1. Некоректно висловлюється 2. Веде переговори з неповагою 3. Дозволяє собі вживати ненормативну лексику 4. Погрожував судовою тяганиною 5. По відмова від завдання, і вирішення фінансового питання з поверненням предоплати, на зло написавши негативний відгук на профіль 6. Відмовився користуватись послухати безпечної угоди сайту кабанчик 7. Звинуватив у крадіжці вхідних файлів до виконання проекту 8. Обслуговувався і яскраво акцентував увагу на звання працівника поліції 9. Звинуватив у вимаганні грошей 10. Звинуватив у латентному хамстві у його сторону, при зауваженні, зробленому у момент переходу на особистості та вжитку ненормативних висловлювань у мою сторону. Наголошував на тяганині з попереднім виконавцем проекту, яскравий бутімто пропав, ухиляєючись від виконання завдання до кінця. Аккаунт такої особи не вартий уваги. Не тратьте свій час та нерви!
Сергей П. - Фахівець 18 липня 2019
Відмінно
Ок. всё в порядке
Елена П. - Фахівець 16 лютого 2019
Відмінно
Все отлично!
Відгук по замовленню: Дизайн постера
Олена В. - Фахівець 28 січня 2019
Відмінно
Все понравилось.
Алексей Г. - Фахівець 24 січня 2019
Відмінно
Все хорошо.
Виктория А. - Фахівець 21 січня 2019
Відмінно
все отлично, оплата вовремя.
Немає виконаних замовлень
Створені замовлення в категоріях
  • Дизайн 9
  • Реклама і маркетинг 3
  • Фото- і відео-послуги 2
  • Будівельні роботи 1
  • Робота в Інтернеті 1
  • Послуги для Prom.ua 1
Популярні послуги