UA

Останні відгуки про фахівців у м. Запоріжжя в категорії "Оцифровка відеокасет"

На цій сторінці ви можете почитати останні відгуки замовників у категорії Оцифровка відеокасет. Відгуки не редагуються та не видаляються з сервісу без істотної причини.
Замовник Олена відгук по замовленню "Оцифровать видеокассету"
Замовлення було виконано якісно і швидко, рекомендую всім
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
27 травня 19:41
Замовник Alexander відгук по замовленню "Оцифровать видеопленку 8мм"
В течении одного дня оцифровал 8мм пленку. Все супер!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
14 січня 20:42
Замовник Анастасия відгук по замовленню "Оцифрувати відеокасети "
Неймовірна робота майстра дозволила побачити цінні спогади! Роботу майстер виконав швидко дуже! Якісно! Я, чесно в захваті, і всім рекомендую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
18 жовтня 2023 9:26
Замовник Вероніка відгук по замовленню "Оцифрувати касету "
Задоволена роботою, виконано все швидко та якісно, рекомендую. При необіхідності звернуся обовʼязково ще!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
2 вересня 2023 20:00
Замовник Анна відгук по замовленню "Оцифрувати відеокасету"
Дуже задоволена. Якісно, швидко. Рекомендую
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
1 липня 2023 10:58
Замовник Алексей відгук по замовленню "Оцифровать касcему S-VHS"
Спасибо Сергею за проделанную работу. Всё быстро, без лишнего. Я доволен! Рекомендую
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
30 червня 2022 2:45
Замовник Сергей відгук по замовленню "Кассета VHS 180min"
Зараз варто вірити в дива, а інколи їх треба робити самостійно. Дякую за відданість і бездоганний сервіс із оцифруванням касети. Величезна кількість людей сьогодні вже оцінили важливість збереженого відео, яке двадцять років тому вже було втрачено одного разу. Дякую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
21 квітня 2022 0:38
Замовник Иван відгук по замовленню "Оцифровать кассету"
Все отлично
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
23 лютого 2022 18:23
Замовник Евгений відгук по замовленню "Оцифровка видеокасет"
Мне повезло, я выбрал специалиста в своём деле. Кассеты пролежали без движения 15 лет, и да же не думал, что с них уже что то получится. Евгений, всё сделал оперативно, качественно и как по мне, так очень не дорого. Всем советую.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
1 лютого 2022 8:22
Замовник Екатерина Горобец відгук по замовленню "Оцифровать видеокасету"
Очень довольна результатом. Работа выполнена быстро качественно .
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
15 грудня 2021 19:31
Замовник Maxim відгук по замовленню "Оцифровать кассету "
Необходимо было оцифровать кассету длительностью 90 минут. Евгений в тот же день выполнил заказ и проконсультировал по всем необходимым вопросам. Рекомендую данного специалиста. Качество ! Цена ! Сервис !!!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
11 грудня 2021 1:51
Замовник Кристина відгук по замовленню "Оцифровать 2 кассеты "
Очень приятный мужчина. Выполнил заказ быстро и качественно. Осталась довольна работой, смело рекомендую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
27 листопада 2021 13:23
Замовник Наталья відгук по замовленню "Оцифровать кассету"
Специалист очень хороший, всем рекомендую, все сделано качественно и быстро!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
2 листопада 2021 21:26
Замовник Дармограй відгук по замовленню "Оцифровать відеокасету"
Спасибі величезне Вам за шикарно виконану роботу. Результатом ми дуже задоволені і щасливі, що звернулися саме до Вас. Ви дуже хороший професіонал і фахівець, подяка велика за швидкість, якість і творчий підхід до нашого замовлення. Буду рекомендувати своїм друзям і знайомим.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
12 серпня 2021 15:33
Замовник Павел відгук по замовленню "Оцифровать несколько видео-кассет"
Евгений - настоящий профессионал, который ответственно подходит к делу. Рекомендую.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
12 травня 2021 17:16
Замовник Юлия відгук по замовленню "Оцифрувати відеокасету LG SHF E-180"
Заказ выполнен очень быстро. Вежливый и доброжелательный специалист. Я довольна.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
3 травня 2021 7:15
Замовник Olga Grigorieva відгук по замовленню "Оцифровать кинопленку "
Видео очень понравилось, спасибо за работу!:)
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
18 березня 2021 16:19
Замовник Сергей відгук по замовленню "Оцифровать кассету"
Все отлично. Работой доволен.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
17 листопада 2020 16:55
Замовник Александр відгук по замовленню "Оцифровать 2 видеокассеты VHS (Е-180). "
Алексей очень быстро перезвонил, внимательно и терпеливо меня выслушал, ответил на все мои вопросы. Рассказал о технологии оцифровки видеокассет, предложил варианты оцифровки 16 мм кинолент. Как специалист помог мне определиться в моих пожеланиях по оцифровке видеокассет и кинолент. Общение с ним было приятно и познавательно.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
30 липня 2020 22:56