Ящо Вам не до вподоби така марудна справа, як загострення ножів, то її завжди можна перекласти на плечі професіоналів.
Я пропоную Вам два варіанти: ручний та машинний.
Ручний спосіб відрізняється більш якісним пропрацюванням ріжучої кромки, та якнайкраще підходить для якісних ножів з лезом виготовл...
300 грн
Роман Н.
Машинний спосіб загострення є значно швидшим ніж ніж ручний, через це й дешевшим. Виконується на системі Work Sharp WSKTS-KO-I з додатковими модулями. Застосування такої системи дає можливість використовувати стрічки з різним абразивним зерном, що не часто можна зустріти на інших електричних система...
150 грн
Евгений Г.
Якісно та швидко заточу кухонні ножі, заточка проходить у ручну з водою без перегрівання.