Структура випускної кваліфікаційної роботи
Кваліфікаційна робота містить такі складові:
1. Пояснювальна записка.
2. Графічні матеріали.
3. Презентація результатів науково-дослідної роботи.
4.1. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи професійного
спрямування включає:
1. Титульна сторінка.
2. Завдання на виконання кваліфікаційної роботи.
3. Анотація (українською, англійською мовами).
4. Зміст.
5. Перелік умовних позначень (за потреби).
6. Вступ.
7. Науко-дослідна робота.
7.5.Висновки.
Список використаних джерел посилання.
8. Техніко-економічне обґрунтування будівництва, реконструкції чи
технічного переоснащення діючого підприємства
9. Обґрунтування, вибір та опис технологічних схем виробництва
основного асортименту продукції.
10.Характеристика сировини, готової продукції та вимог до їх якості.
11.Вибір і розрахунок провідного обладнання.
12.Технологічні розрахунки.
13.Розрахунок площ складських приміщень
14.Розрахунок площ хлібосховища та експедиції.
15.Розрахунок основного технологічного обладнання.
16.Специфікація основного технологічного обладнання.
17.Технохімічний контроль виробництва
18.Інженерні системи та енергетичне господарство підприємства.
19.Заходи щодо ресурсо- та енергозбереження.
20. Будівельна частина.
21. Система екологічного управління.
22.Безпека життєдіяльності.
23. Економічна частина.
Об'єм пояснювальної записки кваліфікаційної роботи професійного
спрямування повинен становити 120-140 сторінок (формат А4), в тому числі
розділ науково-дослідної роботи – 30 – 40 сторінок.
Графічну частину роботи подають на 5 – 6 аркушах формату А1, а саме:
- технологічних схем – 2 аркуші;
- планів підприємства чи цеху – 1 - 2 аркуші;
- розрізів підприємства – 1 - 2 аркуші;
- генерального плану підприємства – 1 аркуш.
Ціна роботи може бути змінена від змісту роботи
Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки
(50-80 аркушів) і графічної частини (3-4 аркуші формату А1):
- Технологічна схема виробництва ― 2 аркуші
- План. Подовжній і поперечний розрізи ― 1-2 аркуші.
Зміст пояснювальної записки (перелік питань, які потрібно розробити) Вступ, 1. Ха...
12 000 грн
Марія Ф.
Пишу дипломні роботи для кухарів та кондитерів
Пишу усі необхідні розрахунки
Технологічні,калькуляційні,розрахунок сировини, калорійні
В роботу входить технологія приготування страв чи виробів,,товарознавча характеристика сировини,устаткування, характеристика цехів,, охорона праці
Пишу роботи за ва...
800 грн
Ксения З.
Робота викладена на 124 сторінках, в додатках звітність, організаційна структура підприємства і штатний розпис, можу також надіслати весь комплект, що потім йтиме на диск - презентація, завдання, реферат.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛОГІСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЇЇ ТРАНСПОР...