1. На бутильваній воді відварити куряче філе ( на невеликому вогні після закіпання варити біля години), солі та будь яких спецій не додавати. Вийняти його і подрібнити блендером до стану паштету. Скласти в емність.
2. На отриманому бульйоні приготувати 4-5 літрів супу ( додати до готового бульйону необхідну кількість бутильваної води, 200 грам пшона, 200 гр круглого рису, 5-6 середніх картоплин) не солити і ніяких спецій не додавати. З допомогою блендера перетворити його на суп-пюре.
3. Приготувати 1л. картопляного пюре ( відварити картоплю на бутильованій воді, просто подрібнити відварену картоплю, нічого абсолютно в неї не додаючи.)
Важливо! Готувати все на бутильваній воді, не солити, не додавати будь яких спецій. Це для людини з особливостями харчування.
Продукти куплю я, або відшкодую виконавцю по чеку.
Оплата роботи обговорюється.