Курсовий проєкт складається з пояснювальної записки (60...120 аркушів) і графічної частини (4 аркуші формату А1): технологічна схема виробництва – 2 аркуші; план цеху підприємства – 1 аркуш.
Пояснювальна записка курсового проєкту – це найповніше викладення роботи, яку виконав здобувач. Текст записки має розкривати всі поставлені завдання.
ЗМІСТ КУРСОВОГО ПРОЄКТУ (зміст може відрізнятися від дисципліни (хлібопекарське виробництво, кондитерське виробництво, харчоконцентратне виробництво)
Вступ
1. Характеристика товарної продукції, основної та додаткової сировини,
пакувальних матеріалів.
2. Опис апаратурно-технологічних схем виробництва заданого асортименту продукції.
2.1. Опис апаратурно-технологічної схеми приймання, зберігання та
підготовки сировини до виробництва.
2.2. Опис апаратурно-технологічних схем ліній з виробництва та зберігання продукції.
3. Технологічні розрахунки.
3.1. Вихідні дані до технологічних розрахунків.
3.2. Вибір і розрахунок продуктивності провідного обладнання.
3.3. Розрахунок пофазних рецептур.
3.4. Розрахунок виходу хліба.
3.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів.
3.6. Розрахунок витрат та запасів основної та додаткової сировини.
3.7. Розрахунок витрат і запасів пакувальних матеріалів.
4. Розрахунок площ складських приміщень для основної та додаткової сировини, пакувальних матеріалів, площ холодильних камер.
5. Розрахунок площ хлібосховища та експедиції.
6. Розрахунок та підбір основного технологічного обладнання.
7. Специфікація основного технологічного обладнання
8. Обґрунтування планування відділень підприємства та вибору будівельних конструкцій.
9. Технохімічний контроль та метрологічне забезпечення виробництва, контроль безпечності продукції.
10. Список літератури, використаної в проєкті.