UA

Технології хлібобулочних виробів курсова робота

2 500 грн
Яна Т.
Був(ла) на сайті 15 годин назад
  1. Викладачі
  2. Послуги репетиторів
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Написання робіт
    1. Викладачі з предметів
    2. Репетитори з іноземних мов
    3. Викладачі музики
    4. Автоінструктори
    5. Інші репетитори
  4. Курсові
    1. Реферати
    2. Дипломні
    3. Конспекти
    4. Контрольні
    5. Лабораторні
    6. Інше в написанні робіт
Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів. Зміст пояснювальної записки включає такі пункти: 1. Вступ. 2. Вихідні дані, передбачені завданням. 3. Вихідна (уніфікована) рецептура заданого виробу на 100 кг борошна. Органолептичні та фізико-хімічні показники, які характеризують якість цього виробу за нормативною документацією. 4. Вимоги до якості сировини, яку використовують. 5. Характеристика хлібопекарських властивостей борошна, виходячи із заданих показників якості, їх вплив на перебіг технологічних процесів та якість хліба. Заходи з перероблення такого борошна. 6. Параметри технологічного процесу приготування вказаного виду виробу. 7. Обґрунтування доцільності обраного способу тістоприготування порівняно з іншими способами. 8. Обґрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми та її графічне зображення (на папері формату А3). 9. Опис технологічного процесу тістоприготування з посиланням на позиції технологічної схеми. 10. Розрахунок пофазної рецептури на 100 кг борошна. 11. Розрахунок виробничої рецептури. 12. Розрахунок кількості сировини, потрібної для роботи однієї зміни (12 год). Список джерел посилання.

Схожі оголошення

  • Технології кондитерських виробів
    Яна Т.
    Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ Вступ. 1. Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості. 2. Характеристика та вимо...
    2 500 грн
  • Техногія харчових концентратів
    Яна Т.
    Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів Курсову роботу студент виконує за однією із запропонованих тем: 1. Характеристика технологічних властивостей сировини, вибір та обґрунтування технології виробництва вказаного ...
    2 500 грн
  • Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
    Яна Т.
    Курсовий проєкт складається з пояснювальної записки (60...120 аркушів) і графічної частини (4 аркуші формату А1): технологічна схема виробництва – 2 аркуші; план цеху підприємства – 1 аркуш. Пояснювальна записка курсового проєкту – це найповніше викладення роботи, яку виконав здобувач. Текст запис...
    6 500 грн