UA

Технології кондитерських виробів

2 500 грн
Яна Т.
Був(ла) на сайті 21 годину назад
  1. Викладачі
  2. Послуги репетиторів
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Написання робіт
    1. Викладачі з предметів
    2. Репетитори з іноземних мов
    3. Викладачі музики
    4. Автоінструктори
    5. Інші репетитори
  4. Курсові
    1. Реферати
    2. Дипломні
    3. Конспекти
    4. Контрольні
    5. Лабораторні
    6. Інше в написанні робіт
Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ Вступ. 1. Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості. 2. Характеристика та вимоги до якості заданого кондитерського виробу. 3. Розрахунок уніфікованої рецептури на основі робочої для заданого ви-робу. 4. Вибір і обґрунтування технологічних параметрів та прийомів ведення технологічного процесу з урахуванням заданих вихідних даних. 5. Розрахунок калорійності (енергетичної цінності) заданих виробів. 6. Графічне зображення та опис апаратурно-технологічної схеми. Список використаної літератури

Схожі оголошення

  • Технології хлібобулочних виробів курсова робота
    Яна Т.
    Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів. Зміст пояснювальної записки включає такі пункти: 1. Вступ. 2. Вихідні дані, передбачені завданням. 3. Вихідна (уніфікована) рецептура заданого виробу на 100 кг борошна. Орган...
    2 500 грн
  • Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
    Яна Т.
    Курсовий проєкт складається з пояснювальної записки (60...120 аркушів) і графічної частини (4 аркуші формату А1): технологічна схема виробництва – 2 аркуші; план цеху підприємства – 1 аркуш. Пояснювальна записка курсового проєкту – це найповніше викладення роботи, яку виконав здобувач. Текст запис...
    6 500 грн
  • Техногія харчових концентратів
    Яна Т.
    Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів Курсову роботу студент виконує за однією із запропонованих тем: 1. Характеристика технологічних властивостей сировини, вибір та обґрунтування технології виробництва вказаного ...
    2 500 грн