Переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр»
Зміст переддипломної практики
1 Загальна характеристика підприємства
2 Характеристика відділень підприємства та устаткування
3 Технологічна частина
4 Робота лабораторії з контролю виробництва
5 Архітектурно-будівельна частина
6 Інженерні системи та енергетичне господарство підприємства
7 Заходи з енерго- та ресурсозбереження
8 Система екологічного управління (Охорона довкілля)
9 Безпека життєдіяльності (Охорона праці)
Також є можливість виконання креслень
Курсовий проєкт складається з пояснювальної записки (60...120 аркушів) і графічної частини (4 аркуші формату А1): технологічна схема виробництва – 2 аркуші; план цеху підприємства – 1 аркуш.
Пояснювальна записка курсового проєкту – це найповніше викладення роботи, яку виконав здобувач. Текст запис...
6 500 грн
Яна Т.
Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини.
Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів
ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
Вступ.
1. Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості.
2. Характеристика та вимо...
2 500 грн
Катерина С.
Надаю послуги репетитора з таких предметів: фінанси, банківська справа та страхування, економіка підприємства, бухгалтерський облік, податкова система, фіскальна політика, макроекономіка, мікроеноміка, торгівля цінними паперами.