UA

Звіт про технологічну практику, виробничу практику, переддипломну практику

1 200 грн
Яна Т.
Був(ла) на сайті 11 годин назад
  1. Викладачі
  2. Послуги репетиторів
    1. Домашній майстер
    2. Ремонт техніки
    3. Оздоблювальні роботи
    4. Будівельні роботи
    5. Меблеві роботи
    6. Клінінгові послуги
    7. Транспортні та складські послуги
    8. Побутові послуги
    9. Ремонт авто
    10. Кур'єрські послуги
    11. Реклама і маркетинг
    12. Дизайн
    13. Розробка сайтів та додатків
    14. Робота в Інтернеті
    15. Фото- і відео-послуги
    16. Ділові послуги
    17. Послуги для тварин
    18. Послуги краси і здоров'я
    19. Організація свят
    20. Бюро перекладів
    21. Послуги тренерів
    22. Волонтерська допомога
    23. Послуги для Prom.ua
  3. Написання робіт
    1. Викладачі з предметів
    2. Репетитори з іноземних мов
    3. Викладачі музики
    4. Автоінструктори
    5. Інші репетитори
  4. Курсові
    1. Реферати
    2. Дипломні
    3. Конспекти
    4. Контрольні
    5. Лабораторні
    6. Інше в написанні робіт
Переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» Зміст переддипломної практики 1 Загальна характеристика підприємства 2 Характеристика відділень підприємства та устаткування 3 Технологічна частина 4 Робота лабораторії з контролю виробництва 5 Архітектурно-будівельна частина 6 Інженерні системи та енергетичне господарство підприємства 7 Заходи з енерго- та ресурсозбереження 8 Система екологічного управління (Охорона довкілля) 9 Безпека життєдіяльності (Охорона праці) Також є можливість виконання креслень

Схожі оголошення

  • Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
    Яна Т.
    Курсовий проєкт складається з пояснювальної записки (60...120 аркушів) і графічної частини (4 аркуші формату А1): технологічна схема виробництва – 2 аркуші; план цеху підприємства – 1 аркуш. Пояснювальна записка курсового проєкту – це найповніше викладення роботи, яку виконав здобувач. Текст запис...
    6 500 грн
  • Технології кондитерських виробів
    Яна Т.
    Курсова робота складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки становить 30 50 аркушів ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ Вступ. 1. Характеристика сировини, що використовується при виробництві заданого кондитерського виробу, та вимоги до її якості. 2. Характеристика та вимо...
    2 500 грн
  • Написання курсових, звітів до практик, дипломних робіт
    Катерина С.
    Надаю послуги репетитора з таких предметів: фінанси, банківська справа та страхування, економіка підприємства, бухгалтерський облік, податкова система, фіскальна політика, макроекономіка, мікроеноміка, торгівля цінними паперами.
    1 500 грн